Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden – HulpApp.nl

Welkom bij de Algemene Voorwaarden van HulpApp.nl. Dit document bepaalt de voorwaarden voor het gebruik van onze website en rekentools. Door gebruik te maken van HulpApp.nl ga je akkoord met deze voorwaarden. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat je onze diensten gebruikt.

1. Gebruik van tools

1.1 HulpApp.nl biedt diverse rekentools aan voor algemene informatieve doeleinden. Het gebruik van deze tools is op eigen risico.

1.2 Persoonlijke gegevens die worden verstrekt bij het gebruik van specifieke rekentools worden alleen gebruikt voor het uitvoeren van de berekeningen en worden niet gedeeld met derden, behalve zoals uiteengezet in ons privacybeleid.

2. Verantwoordelijkheid

2.1 HulpApp.nl neemt geen verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid, volledigheid of geschiktheid van de verstrekte informatie. Gebruikers worden aangemoedigd om professioneel advies in te winnen bij specifieke situaties.

2.2 Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele fouten in de berekeningen, onnauwkeurigheden, technische problemen, of schade die voortvloeit uit het gebruik van onze website en rekentools.

3. Intellectueel eigendom

3.1 Alle inhoud op HulpApp.nl, inclusief tekst, afbeeldingen, logo’s en rekentools, is beschermd door intellectuele eigendomsrechten en blijft eigendom van HulpApp.nl.

3.2 Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van HulpApp.nl materiaal van de website te kopiëren, reproduceren, distribueren of op enige andere wijze te gebruiken.

4. Externe links:

4.1 HulpApp.nl kan links bevatten naar externe websites. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, privacypraktijken of veiligheidsmaatregelen van deze externe websites.

5. Wijzigingen in de voorwaarden

5.1 HulpApp.nl behoudt zich het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden op deze pagina geplaatst.

6. Geschillen en toepasselijk recht

6.1 In geval van geschillen met betrekking tot het gebruik van HulpApp.nl zullen we trachten deze op een eerlijke en redelijke manier op te lossen.

6.2 Deze Algemene Voorwaarden worden beheerst door de wetten van Nederland. In geval van een geschil is de bevoegde rechter in Nederland exclusief bevoegd.

Heb je vragen over onze Algemene Voorwaarden? Neem contact met ons op. Bedankt voor het begrip en het respecteren van onze voorwaarden bij het gebruik van HulpApp.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *