Disclaimer

Voordat je je onderdompelt in de wereld van onze rekentools en informatieve inhoud, willen we je vragen om een moment te nemen om onze disclaimer zorgvuldig door te lezen. Bij HulpApp.nl streven we naar transparantie en duidelijkheid, en het is van belang dat je begrijpt hoe we onze website en informatie aanbieden.

Algemene aansprakelijkheid

Hoewel we ons uiterste best doen om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, nemen wij geen aansprakelijkheid op ons voor de volledigheid, juistheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de inhoud op HulpApp.nl. Het gebruik van de verstrekte informatie is op eigen risico.

Rekentools

Onze rekentools zijn ontworpen voor algemene informatieve doeleinden en mogen niet worden beschouwd als vervanging voor professioneel advies. HulpApp.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in berekeningen, onnauwkeurigheden of schade die voortvloeit uit het gebruik van deze tools.

Externe links

HulpApp.nl kan links bevatten naar externe websites die buiten onze controle vallen. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, privacypraktijken of veiligheidsmaatregelen van deze externe websites. Het bezoeken van deze sites is op eigen risico.

Technische onderbrekingen

Hoewel we streven naar ononderbroken toegang tot onze website, nemen wij geen verantwoordelijkheid voor eventuele technische onderbrekingen, fouten of storingen die zich kunnen voordoen tijdens het gebruik van HulpApp.nl.

Wijzigingen en updates

HulpApp.nl behoudt zich het recht voor om op elk moment wijzigingen aan te brengen in de website, inclusief de inhoud, rekentools en andere pagina’s, zonder voorafgaande kennisgeving. We raden je aan de disclaimer regelmatig te controleren op eventuele updates.

Door gebruik te maken van HulpApp.nl ga je akkoord met deze disclaimer. Als je vragen hebt of twijfels over enig aspect van onze disclaimer, neem dan gerust contact met ons op. Bedankt dat je HulpApp.nl hebt gekozen als je rekenpartner. We hopen dat je onze website nuttig en informatief vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *